Så fungerar det .

Din trygghet är vår prioritet – med Law Story är juridisk rådgivning alltid inom räckhåll.

1

Välj abonnemang .

Oavsett om du driver ett mindre företag eller ett växande företag har vi en plan som ger dig den trygghet och expertis du behöver. Med våra fasta månadspriser kan du känna dig säker på att du alltid vet vad du betalar och vad du får. Välj ett abonnemang som passar din verksamhet och upplev fördelen av att ha tillgång till kvalitativ juridisk rådgivning när du behöver det.

2

Boka rådgivning .

När du har valt ditt abonnemang kan du enkelt boka rådgivning direkt via vår digitala plattform. Välj en tid som passar dig och boka ett videomöte med en av våra erfarna jurister. Oavsett om du behöver hjälp med avtalsrätt, bolagsrätt, skatterätt, GDPR, arbetsrätt eller en rättsprocess, är våra experter redo att assistera dig.

3

Följ dina ärenden i realtid .

Genom vår användarvänliga plattform kan du följa dina juridiska ärenden i realtid. Få en översikt över vad som har gjorts, hur många timmar som har lagts ner och vilka åtgärder som vidtagits. Denna transparens ger dig full kontroll och insyn i arbetet, vilket skapar trygghet och förutsägbarhet i den juridiska rådgivningen.

4

Signera och förvara avtal .

Du signerar dina avtal direkt i vår plattform. Vi erbjuder en säker och enkel lösning för elektronisk signering. Dessutom kan du förvara alla dina avtal och juridiska dokument på ett och samma ställe, vilket gör det enkelt att hålla koll på viktiga handlingar och säkerställa att allt är i ordning.

5

Fler fördelar .

Vi hjälper dig även med skräddarsydda avtalsmallar, inkassohantering och att ställa in notiser för att du ska bli påmind inför omförhandling eller uppsägning av dina kund- eller leverantörsavtal. Vi ser till att ditt företag är juridiskt rustat så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.